top of page
  • Forfatters billedeTandlægerne i Vangede

Av min tand - tandpine i sommerferien


Sommeren er over os - og det giver fin anledning til at genudgive vores 'AV min tand' indlæg. Nu i en opdateret 2023 version. Så ved du, hvordan du skal forholde dig, hvis uheldet er ude for dig eller dine nærmeste.

Sommer betyder (forhåbentligt) sol, strand og ferie for de fleste – også for tandlægen.

Og det sidste kan desværre komme som en lidt ubehagelig overraskelse, hvis man pludseligt står og har brug for hjælp.


Derfor får du denne lille oversigt over dine (og dine børns) muligheder for akutbehandling i sommerferien 2023.FOR VOKSE (OVER 18)

Hos Tandlægerne i Vangede holder vi åbent hele sommeren, så du kan du komme til tandlægen, hvis det gør ondt. Det skal ikke være tandpinen, der ødelægger ferien.


I uge 27-28-29-30 holder vi derfor åbent alle hverdage kl. 8.00-14.00

Og i uge 31-32 holder vi åbent kl. 8.00-15.00


Vi behandler primært patienter, der allerede er tilknyttet klinikken. Men skulle din sædvanlige tandlæge være på ferie, så ring endelig alligevel. Vi skal nok finde ud af noget.


FOR BØRN (UNDER 18)

I juli måned har vi en tandlæge på klinikken (Henriette), der har bred erfaring fra skoletandplejen og behandling af børn. Så dit barn er i trygge hænder. Dog skal du huske, at den kommunale tandpleje i bopælskommunen altid skal kontaktes før der rettes henvendelse til en privat praktiserende tandlæge. Har kommunen eksempelvis selv en akuttandlæge på vagt, så dækker kommunen ikke udgifterne til tandbehandling hos en privat tandlægeklinik.

For Tandlægerne i Vangedes omegnskommuner gælder følgende åbningstider for sommeren 2023:


Gentofte Kommunale Tandpleje: holder åbent for akutbehandlinger (af egne borgere) fra 3. juli til 28. juli (ugerne 27-28-29-30). Tandplejen i Gentofte kan i ferien kontaktes på tlf. 39 98 43 40.


Tandplejen i Gladsaxe: Har åbent for akutbehandling i uge 26, 27 og 31. I ugerne 28-29-30 er tandplejen lukket. Her henvises til privat tandlæge. Tandplejen i Gladsaxe kan i ferien kontaktes på tlf. 39 57 54 62.


Tandplejen i Lyngby-Taarbæk Kommune: Har lukket i fra 1. juli til 8. august (uge 27-28-29-30-31). Her henvises til privat tandlæge. Tandplejen kan udenfor ferieperioden kontaktes på tlf. 45 97 30 30.


FOR ALLE (UANSET ALDER)

For både børn og vokse henvises som alternativ, og uden for vores åbningstider, til Tandlægevagten på Oslo Plads.


Tandlægevagten ligger lige ved siden af Østerport Station (Oslo Plads 14) og har åbent hverdage 20-21.30 og i weekenderne 10-12 og igen 20-21.30.

De er et erfarent team og er vant til akutbehandlinger i alle aldersgrupper. Det er åben konsultation, så personligt fremmøde er en nødvendighed.


Ved store traumer til hoved/hals kontaktes Tandskadevagten via 1813.


Du ønskes en rigtig god sommer. Og så håber vi ellers, at du IKKE får brug for ovenstående.


Med venlig hilsen

Tandlægerne i Vangede


Du kan altid kontakte os på telefon 3965 3431 eller klinikken@vangedetand.dk

Seneste blogindlæg

Se alle

Sommerferietandlæge på Klippeøen

Igen i år har Tandlægerne i Vangedes alderspræsident, tandlæge Henrik Holmgård, valgt at bruge en uge af sin ferie som en del at Tandlægevagten på Bornholm. https://www.tv2bornholm.dk/artikel/tandlaeg

Comments


bottom of page