top of page
Henvendelser og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, så kan du her skrive til os vedrørende behandlinger eller forespørgsel på tider m.v., eller hvis du er ny patient og gerne vil have en tid hos os. Dit regelmæssige eftersyn kan du også booke direkte i vores kalender, via linket til højre.

Ved akutte henvendelser anbefaler vi, du ringer i stedet: tlf. 3965 3431

Tak for din indsendelse!

Regelmæssige eftersyn/tandrens

Du kan booke tid online direkte i din tandlæge eller tandplejers kalender til eftersyn, tandrensning og andre almindelige tandundersøgelser. 

Når du bestiller din kode via dette link, så vil koden blive sendt til det mobilnummer, vi har registreret som dit, og du kan bruge online booking med det samme du har din kode.

Hvis du oplever, at du ikke får adgang til at booke tid i din ønskede tandlæge eller tandplejers kalender, så kan det være fordi dit næste besøg hos os er registreret til en anden behandler.

Du kan selvfølgelig altid få en tid hos den du ønsker - blot skal du så bruge henvendelsen til venstre, og så svarer vi hurtigt tilbage med forslag til tid hos den du ønsker.

Tider der er booket online kan flyttes eller annulleres online indtil 3 dage før den oprindelige tid. I andre tilfælde skal klinikken kontaktes på tlf. 39 65 34 31 eller klinik@vangedetand.dk.

Afbud bedes meddelt mindst 24 timer før den aftalte tid.

Udeblivelse: En udeblivelse opstår, såfremt vi ikke har modtaget dit afbud senest 2 timer før den aftalte tid. Ved udeblivelse er vi desværre nødt til at opkræve et honorar efter gældende sygesikringsoverenskomst, da klinikken i disse tilfælde ikke har kunnet tilbyde tiden til andre behandlinger.

bottom of page