top of page
  • Forfatters billedeTandlægerne i Vangede

Av min tand! Jule-edition

Julen er kommen. Og forhåbentlig er det en tid, du kan nyde med familien og gode venner – helt uden at bekymre dig om tænderne.


Skulle du få brug for os alligevel, så er klinikken åben mellem jul og nytår. Vi er her 27.-29. december fra 8 til 14 for akutbehandlinger. Og skulle du være så uheldig at få tandpine uden for vores åbningstider, så har Region H både en tandlægevagt med åben konsultation og en Tandskadevagt til de helt store traumer.Tandlægevagten ligger på Oslo Plads 14, lige ved Østerbro Station. Der er åbent for fremmøde på alle helligdage. De præcise åbningstider kan ses her: https://www.regionh.dk/Sundhed/Akut-hj%C3%A6lp/tandlaegevagten/Adresser_og_aabningstider/Sider/Tandlaegevagten-Oslo-Plads.aspx


Tandskadevagten kontaktes via akuttelefonen 1813 ved alvorlige traumer, akut behandlingskrævende tandskade eller efterblødning efter tandudtrækning og operation.


HVAD KAN DU SELV GØRE?

  • Vær forsigtig, når du bider og tygger i noget hårdt som flæskesværd, brændte mandler eller bedstemors lidt hårdt bagte pebernødder.

  • Pas på med de søde mellemmåltider, som klistrer til tænderne. Og her er både de klistrede karameller og de tørrede abrikoser lige store skurke. Begge øger risikoen for huller i tænderne.

  • Husk den daglige tandbørstning: 2 gange dagligt i 2 minutter med en fluoridholdig tandpasta.FOR BØRN (UNDER 18)

Kontakt i første omgang tandplejen i barnets bopælskommune. De fleste holder lukket over jul og nytår og henviser til akutbehandling hos Tandlægevagten eller en privatpraktiserende tandlæge. Men som forælder skal du lige sikre dig, at kommunen faktisk henviser til privat praksis. Ellers risikerer du desværre selv at skulle betale regningen for dit barns tandbehandling. Også selvom den er akut.


Du ønskes en rigtig god jul og et dejligt nytår. Og vi håber IKKE, du får brug for noget af det ovenstående.


Med venlig hilsenTandlægerne i Vangede

Seneste blogindlæg

Se alle

Sommerferietandlæge på Klippeøen

Igen i år har Tandlægerne i Vangedes alderspræsident, tandlæge Henrik Holmgård, valgt at bruge en uge af sin ferie som en del at Tandlægevagten på Bornholm. https://www.tv2bornholm.dk/artikel/tandlaeg

Hozzászólások


bottom of page