top of page
  • Forfatters billedeTandlægerne i Vangede

Av min tand - 2024 edition

Hermed kommer den årlige reminder om, at sommeren er over os. Og at det betyder sommerferie for de fleste - og måske også din tandlæge.


Og mens der forhåbentligt er sol, strand og ferie til fleste, så kan det komme som en ubehagelig overraskelse, at mange tandlæger og kommunale tandklinikker holder lukket i sommerferien, hvis man pludseligt står og har brug for akut tandlægehjælp.


Herunder får du hermed en oversigt over dine (og dine børns) muligheder for akutbehandling i sommerferien.


FOR VOKSE (OVER 18)

Hos Tandlægerne i Vangede holder vi åbent hele sommeren, så du kan komme til tandlægen, hvis det gør ondt. Det skal ikke være tandpinen, der ødelægger ferien!

I ugerne 27-28-29-30-31 holder vi derfor åbent alle dage kl. 8.00-14.00


Vi behandler primært patienter, der allerede er tilknyttet klinikken. Men skulle din sædvanlige tandlæge være på ferie, så ring endelig alligevel. Vi skal nok finde ud af noget.

 

FOR BØRN (UNDER 18)

I juli måned har vi en tandlæge på klinikken (Henriette), der har bred erfaring fra skoletandplejen og behandling af børn. Så dit barn er i trygge hænder, hvis uheldet er ude, og behovet for akut tandbehandling af dit barn opstår. Dog skal I som forældre være opmærksomme på, at den kommunale tandpleje i bopælskommunen altid skal kontaktes før der rettes henvendelse til en privat praktiserende tandlæge. Har kommunen eksempelvis selv en akuttandlæge på vagt, så dækker kommunen ikke udgifterne til tandbehandling hos en privat tandlægeklinik.


For Tandlægerne i Vangedes omegnskommuner gælder følgende åbningstider for sommeren 2024:


Gentofte Kommunale Tandpleje: holder åbent for akutbehandlinger (egne borgere) uge 28-29-30-31. Kan kontaktes på tlf. 39 98 43 00.


Tandplejen i Gladsaxe: Har åbent for akutbehandling af egne borgere i uge 28-29-30. Tandplejen kan kontaktes på tlf. 39 57 54 62.


Tandplejen i Lyngby-Taarbæk Kommune: Har lukket i uge 28-29-30-31. Her henvises til privat tandlæge i hele ferieperioden. Kan kontaktes på tlf. 45 97 30 30.

 

FOR ALLE (UANSET ALDER)

For både børn og vokse henvises som alternativ, og uden for vores åbningstider, til Tandlægevagten på Oslo Plads.


Tandlægevagten ligger lige ved siden af Østerport Station (Oslo Plads 14) og har åbent hverdage 20-21.30 og i weekenderne 10-12 og igen 20-21.30.

De er et erfarent team og er vant til akutbehandlinger i alle aldersgrupper. Det er åben konsultation, så personligt fremmøde er en nødvendighed.


Ved store traumer til hoved/hals kontaktes Tandskadevagten via 1813.

 

Du ønskes en rigtig god sommer. Og vi håber IKKE, du får brug for ovenstående!

 

Med venlig hilsen

Tandlægerne i Vangede

Opmerkingen


bottom of page