• klinik741

Vi er nu åbne igen for almindelige tandbehandlinger og undersøgelser.

Og vi glæder os til at se vores patienter igen!


13/5-2020: Sundhedsstyrelsen har nu åbnet op for, at vi igen må lave de almindelige eftersyn og tandrens.


Vi følger Sundhedsstyrelsens hygiejniske retningslinjer

Vi fører som altid strenge hygiejniske retningslinjer, dog med ekstra tiltag i denne til. Vi har altid handsker, mundbind og beskyttelsesbriller på, og vi har indtil nu modstået alt fra HIV-infektioner, Hepatitis, MRSA og influenzaer.


Patienter må fortsat kun møde op, hvis man på forhånd har en aftale – og aldrig, hvis man har symptomer på COVID-19.


Vedrørende indkald

Vi begynder langsomt at indkalde til almindelige undersøgelser igen. I første omgang prioriteres de patienter og behandlinger, der har været aflyst pga. COVID-19. Herefter genoptager vi indkald til de almindelige undersøgelser i et tempo, der er i overensstemmelse med de gældende hygiejniske retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.


Alle aftaler skal fortsat laves telefonisk, derfor er det i øjeblikket ikke muligt at bruge vores online booking. Mailformularen kan dog fortsat bruges til at kontakte klinikken - husk blot telefonnummer, så vi kan ringe tilbage.


Såfremt I ikke har hørt fra os, og ønsker en tid til undersøgelse, så kontakt os venligst. Vi kan have travlt, hvorfor det ikke altid er muligt at tage telefonen. Send os derfor også evt. på mail, så ringer vi hurtigst muligt tilbage.


Hvis man har symptomer på COVID-19

Det vil fortsat være sådan, at man ikke må behandles hos sin tandlæge, hvis man har symptomer på COVID-19, eller hvis man er positiv for COVID-19. I det tilfælde vil man blive henvist til et sygehus, hvis der er behov for akut tandbehandling. Er behandlingen ikke akut, kan man blive behandlet hos egen tandlæge, når man har været symptomfri i 48 timer.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3965 3431 eller klinikken@vangedetand.dk