top of page
  • Forfatters billedeTandlægerne i Vangede

Certificeret implantologist på klinikken


Henrik ligger ikke på den lade side. For selvom han er færdig som klinikejer, og er gået ned i tid, så er han langt fra færdig som tandlæge. Tværtimod: han er nu den mest veluddannede tandlæge på førstesalen!

Henrik har siden sin tandlægekarrieres begyndelse haft en særlig interesse for implantologien, og ikke mindst de mange nye behandlingsmuligheder, der fulgte med. Så da en ny specialistuddannelse blev startet op i samarbejde med de bedste universiteter rundt omkring i Europa, vendte Henrik Holmgård tilbage til skolebænken – endda på første hold.

Siden 2016 har Henrik og hans internationale hold af klassekammerater haft undervisning på en række anerkendte europæiske tandlæge universiteter, med hvert sit speciale. Henrik fremhæver selv kurset ved universitetet i Gent (i Holland) som en stor oplevelse: her var fokus implantatbehandling hos delvist tandløse, hvor implantaterne blev brugt til at sætte proteser bedre fast, og turen til Stockholm, hvor der var fokus på implantatbehandling i den ’æstetiske zone’: dvs. de tænder, der ses, når man taler og smiler.

Den 28. september blev Henrik og hans medstuderende hædret ved en flot ceremoni i Lissabon, hvor de modtog deres Diploma in Implant Dentistry.

Uddannelsen har Henrik taget sideløbende med sit virke som ’almindelig’ tandlæge, så mange har faktisk ikke været klar over, at klinikken snart ville få sin helt egen, internationalt certificerede implantatspecialist. Og det er netop inden for dette område, Henrik håber på at kunne arbejde mange år endnu.

Et hjerteligt tillykke skal i hvert fald lyde fra hans stolte kolleger!

Seneste blogindlæg

Se alle

Sommerferietandlæge på Klippeøen

Igen i år har Tandlægerne i Vangedes alderspræsident, tandlæge Henrik Holmgård, valgt at bruge en uge af sin ferie som en del at Tandlægevagten på Bornholm. https://www.tv2bornholm.dk/artikel/tandlaeg

Comments


bottom of page